EU-recepten-zoete-aardappelsalade

Bereiding

VOORBEREIDING 15 MINUTEN - BEREIDING 15 MINUTEN

Maak de zoete aardappelen goed schoon. Je hoeft ze niet te schillen. Snijd de zoete aardappelen en wortels in stukjes. Kook of stoom eerst de wortelblokjes, voeg dan de zoete aardappelblokjes en doperwtjes nog 7 minuten toe.

Snijd intussen de augurken, eieren en zilveruitjes in stukjes en meng deze met de tomaatjes.

Meng de mayonaise, tomatenpuree en mosterd door elkaar.

Voeg tenslotte alle ingrediënten bij elkaar en meng goed door.

Ingrediënten

VOOR 2 PORTIES

  • 200 gr zoete aardappelen
  • 75 gr wortels
  • 75 gr cherrytomaatjes gehalveerd
  • 75 gr doperwten
  • 2 hardgekookte eieren
  • 50 gr zure augurken
  • 30 gr zure zilveruitjes
  • 2 el Ton´s Belgische mayo
  • 1 tl tomatenpuree
  • 1 tl pittige mosterd
  • Peper en zout naar smaak
  • Flinke hand rucola

Print

Makkelijk bij het koken