EU-member_recepten_juli-2020_lamsspiesjes-muntdip

Bereiding

VOORBEREIDING 30 MINUTEN - BEREIDING 10 MINUTEN

Meng de komijn met de uitgeperste teen knoflook en een scheut olijfolie tot een marinade. Bestrijk hiermee het vlees en laat even intrekken. Rijg vervolgens het vlees aan de spiezen. Bak vervolgens de spiesjes gaar in 5-10 minuten op de BBQ of in de grillpan.

De muntdip maak je door de Griekse yoghurt te mengen met de knoflook, komijn, peper, zout en de gesneden verse muntblaadjes.

Ingrediënten

VOOR 4-5 SPIESJES

  • 250 gram lamsvlees in grove stukken
  • 1 el. komijn
  • 1 teen knoflook, geperst
  • Olijfolie
  • Spiesjes voor op de BBQ

Muntdip

  • 200 g. Griekse yoghurt
  • 1 teen knoflook, geperst
  • Mespuntje komijn
  • Peper en zout naar smaak
  • Handje fijngesneden muntblaadjes

Print

Makkelijk bij het koken