EU-member_recepten_juli-2020_biefstuk-salade

Bereiding

VOORBEREIDING 15 MINUTEN - BEREIDING 5 MINUTEN

Laat de biefstuk op kamertemperatuur komen en wrijf hem in met olijfolie, cayennepeper, peper en zout. Bak de biefstuk op de BBQ medium rare – zodat de binnenkant roze is. Pak de biefstuk in aluminiumfolie en laat hem 10 minuten rusten.

Zet de overige ingrediënten op tafel. Snijd de biefstuk in reepjes en zet deze op tafel. Bouw nu je eigen simpele salade met de biefstuk er bovenop. Voel je niet verplicht al het vlees op te eten, de restjes maken een heerlijke lunch de volgende dag!

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN

  • 800 gram biefstuk
  • 2 el olijfolie
  • 1 tl cayennepeper
  • Peper en zout

Voor op tafel:

  • Rucola
  • Sla
  • Komkommer, in plakjes
  • Bakje cherry tomaatjes, gehalveerd
  • Stukjes buffelmozzarella
  • Balsamicoazijn
  • Eventueel: stukje brood

Print

Makkelijk bij het koken