Eetgeluk-membership_recepten_mei-2020_meloensalade-geitenkaas

Bereiding

VOORBEREIDING 15 MINUTEN - BEREIDING 5 MINUTEN

Maak met een bolletjessteker (Pommes Parisienneboor) bolletjes uit de beide meloenen, de appel en de komkommer. Schep ook bolletjes van de zachte geitenkaas (beetje vormen met de hand).

Hak de noten fijn (eventueel in de blender, maar pas op dat je geen notenpasta maakt). Rol de bolletjes geitenkaas in het notenmengsel. Serveer per persoon een kommetje waarin je alle bolletjes schept.

Maak er een dressing erbij van 2 el olijfolie, 1 el citroensap (of appelazijn) en 1 tl honing* die je goed door elkaar klopt.

Ingrediënten

VOOR 2 PERSONEN

  • ½ netmeloen
  • 1 part watermeloen
  • ½ komkommer
  • 1 appel
  • 100 gr zachte geitenkaas
  • 2 el rauwe noten

Print

Makkelijk bij het koken