eetgeluk-universiteit_recepten_pesto-kip-stoofschotel

Bereiding

VOORBEREIDING 15 MINUTEN - BEREIDING 2-4 UUR

Verhit de olie in een stoofpan en bak hierin de kipfilet goudbruin. Voeg de uien toe en bak deze op laag vuur nog 5 -10 minuten zacht. Voeg alle ingrediënten behalve de verse basilicum toe en laat het 2-4 uur stoven op zacht vuur, met deksel op de pan. Serveer met de quinoa en de basilicum.

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN

  • 2 el roomboter of kokosolie
  • 3 kipfilets, in stukjes
  • 1 ui, in ringen
  • 4 el groene pesto
  • 4 selderijstengels
  • 3 prei
  • 300 g bevroren doperwten
  • 750 ml kippenbouillon
  • Handje verse basilicum
  • Zout en peper naar smaak
  • Serveren met gekookte quinoa

Print

Makkelijk bij het koken