EU_recepten_september_2019_perenkruimel-ontbijttaart

Bereiding

VOORBEREIDING 15 MINUTEN - BEREIDING 45 MINUTEN

Verwarm de oven voor op 170 graden. Vet een kleine ovenschaal van 12 x 20 in. Verwijder de klokhuizen van de peren, de schil kan blijven zitten. Snijd de peren in stukjes. Verdeel de stukjes peer over de ovenschaal. Smelt de boter of kokosolie. Meng de amandelmeel, havermout, plantaardige melk, vanillepoeder en gesmolten boter door elkaar. Verdeel het deeg over de peren. Zet het 45 minuten in de oven en laat eventjes afkoelen

Ingrediënten

VOOR 3 PORTIES

  • 3 peren
  • 80 gram roomboter of kokosolie
  • 1 tl vanillepoeder
  • 75 gram amandelmeel
  • 100 gram havermout
  • 100 gram amandelmelk of kokosmelk

Print

Makkelijk bij het koken