eetgeluk-universiteit_recepten_september-2020_pasta-zalm-spinazie-roomsaus

Bereiding

VOORBEREIDING 10 MINUTEN - BEREIDING 15 MINUTEN

Zet een pan met ruim water op voor de pasta en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit de ui met de knoflook in een klontje boter in een hapjespan. Snijd de courgette en doe deze er ook bij. Voeg dan de spinazie toe en laat ontdooien. Roer het pakje haverroom er doorheen. Snij de zalm in dobbelstenen en voeg deze ook toe. Breng op smaak met de Sole en de Italiaanse kruiden. Als de zalm gaar is, is je de saus klaar.

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN

  • 250 gr. bruine rijstpasta of speltpasta
  • 300 gr zalm (kan uit de diepvries)
  • 1 pak diepvriesspinazie
  • 1 courgette
  • 1 grote ui
  • 1 teen knoflook
  • 1 pakje haverroom
  • 2 el Sole
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • Klontje roomboter of kokosolie

Print

Makkelijk bij het koken