Eetgeluk-membership_recepten_juni-2020_pasta-party

Bereiding

VOORBEREIDING 15 MINUTEN - BEREIDING 10 MINUTEN

Snijd de courgette in blokjes. Verhit een klontje boter in een hapjespan en knijp de knoflook erin uit. Bak de courgette beetgaar en voeg de spinazie toe, zet ook meteen het vuur uit. Laat even staan.

Zet ruim water op en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Bak de pijnboompitjes even kort in een droge koekenpan tot ze gaan geuren, dan zijn ze klaar. Vul ondertussen bakjes met alle andere ingrediënten en zet deze op tafel. Roer in de hapjespan even de spinazie door en zet deze op tafel.

Giet de pasta af en zet deze ook, samen met alle andere bakjes op tafel. Zo kiest een ieder precies wat hij of zij lekker vindt.

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN

  • 1 zak speltpasta of andere pasta naar keuze
  • 500 gr verse spinazie
  • 150 gr crème frâiche
  • 1 courgette
  • 100 gr pijnboompitjes
  • Zakje rucola
  • Zakje geraspte belegen kaas
  • 4 gekookte eieren
  • 200 gr gerookte zalm
  • 15 kerstomaatjes
  • Stukje gorgonzola
  • Maar voel je vrij te kiezen wat jullie lekker vinden bij de pasta!

Print

Makkelijk bij het koken