eetgeluk-universiteit_recepten_oktober-2020_overnight-oats-pindakaas-banaan

Bereiding

VOORBEREIDING 5 MINUTEN - BEREIDING 1 NACHT

Meng de havermout met de lijnzaad en schep dit in een hoge beker of glas. Meng kokosmelk, water, vanille en kaneel door elkaar en giet dit erbij, roer even door. Snijd de banaan in stukjes en doe dit erbovenop. Laat er een eetlepel pindakaas boven druppelen (100% pindakaas is hiervoor dun genoeg). Maak dit een avond van tevoren klaar en serveer het de volgende ochtend zó uit de koelkast, opwarmen kan natuurlijk ook, maar hoeft niet.

Ingrediënten

VOOR 1 PORTIE

  • 1 banaan
  • 50 gr havermout
  • 1 el lijnzaad
  • 50 ml kokosmelk
  • 50 ml water
  • Mespunt kaneel
  • 1 el pindakaas (100% pindakaas)
  • Paar druppels vanille-essence

Print

Makkelijk bij het koken