eetgeluk-universiteit_recepten_oktober-2020_bonenschotel-tortillachips

Bereiding

VOORBEREIDING 5 MINUTEN - BEREIDING 25 MINUTEN

Rul het gehakt en knijp de knoflook erbij uit. Snijd de courgette en de paprika in stukjes en doe deze erbij in de pan. Laat de mais uitlekken en doe deze er ook bij. Giet de bonen af in een vergiet en spoel ze goed af. Voeg ze daarna erbij in de pan samen met de spekreepjes.

Laat alles even gaar worden en verwarm ondertussen alvast de grill of oven voor. Doe alles in een grote ovenschaal, verdeel de tortilla chips erover en strooi de geraspte kaas erover. Zet het even onder de grill of in de oven tot de kaas gesmolten is.

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN

  • 2 blikken zwarte bonen
  • 300 gr rundergehakt
  • 1 pot maïs
  • 2 courgettes
  • 1 rode paprika
  • 1 teen knoflook
  • 50 gr spekreepjes
  • 1/2 zak tortilla chips (met pubers een hele 😂)
  • 150 gram geraspte belegen geitenkaas

Print

Makkelijk bij het koken