2019-01 Groente omelet

Bereiding

VOORBEREIDING 10 MINUTEN - BEREIDING 15 MINUTEN

Bak de fijngesneden groenten bijna gaar in een beetje kokosvet of roomboter en voeg dan de peterselie toe. Kluts de eieren totdat er schuim op staat en giet dit over het groentemengsel. Zet het vuur heel zacht en laat rustig garen. Eventueel kun je als het bijna gaar is de omelet nog even omkeren. Voeg peper en zout toe naar smaak en eet er eventueel een beetje Belgische of zelfgemaakte mayo bij.

Tip: deze omelet is zowel warm als koud heerlijk. Je kunt ook een snelle omelet maken door te kiezen voor een zakje fijne soepgroenten!

Ingrediënten

VOOR 1 PERSOON

  • ½ rode paprika (fijngesneden)
  • 1 prei (fijngesneden)
  • 1 klein uitje (fijngesneden)
  • 1 hand champignons (fijngesneden)
  • 1 hand peterselie (fijngesneden)
  • 2 eieren
  • Peper en zout naar smaak
  • Belgische mayonaise

Print

Makkelijk bij het koken