Eetgeluk-membership_recepten_juni-2020_ontbijtrepen

Bereiding

VOORBEREIDING 20 MINUTEN - BEREIDING 2 UUR

Doe de rozijnen met de kokosolie en de notenpasta in de blender en blend het tot een plakkerig prutje waarbij de rozijnen goed gehakt en verdeeld zijn. Verwarm dit even in een steelpan en doe dan de havermout en de noten erbij en roer het goed door. Meng dan de rest van de ingrediënten er ook door.

Neem een kleine ovenschaal, leg er een vel bakpapier in en schep het mengsel erin. Druk het heel stevig aan met de bolle kant van een lepel. Zet het nu minimaal 2 uur in de koelkast. Daarna haal je de bakvorm uit de koelkast en snijd je er voorzichtig repen van.

De repen kun je invriezen zodat je kunt ontdooien wat je nodig hebt.

Ingrediënten

VOOR 12-14 REPEN (je kunt ze invriezen)

  • 70 gr havermout
  • 40 gr gehakte noten
  • 4 el notenpasta
  • 2 handjes rozijnen*
  • 30 gr sesamzaad
  • 3 el kokosolie (extra vierge)
  • 1 el lijnzaad
  • 2 el pompoenpitten
  • 25 gr geraspte kokos
  • Paar druppels vanille essence (of merg)
  • 1 el kaneel

Print

Makkelijk bij het koken