eetgeluk-universiteit_recepten_november-2020_marsepeinrotsjes-chocolade

Bereiding

VOORBEREIDING 10 MINUTEN - BEREIDING 25 MINUTEN

Smelt de chocolade op zeer laag vuur in een pannetje. Meng ondertussen de amandelen met de amandelspijs. Zet de 10 bonbonvormpjes klaar. Doe in elk een theelepel chocolade. Verdeel het spijs-amandelmengsel over de vormpjes en verdeel de drupjes chocolade die je nog over hebt over de bonbons. Ze hoeven niet volledig bedekt te zijn. Zet de bonbons 10 minuten in de koelkast en serveer ze, of bewaar ze in de koelkast in een afgedekte trommel.

Ingrediënten

VOOR 10 STUKS

  • 50 gram witte amandelen, grof gehakt
  • 2 el suikervrij amandelspijs
  • 40 gram pure chocolade (bijvoorbeeld 74% pure chocolade van Lindt) *
  • Ook nodig: 10 papieren bonbonvormpjes

Print

Makkelijk bij het koken