de-gelukkige-eter_EU_recepten_april-2019_lentestamppotje-rucola-wortel

Bereiding

VOORBEREIDING 5 MINUTEN - BEREIDING 15 MINUTEN

Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de knolselderij klein. Stoom de broccoli en knolselderij gaar, voeg op het allerlaatst de worteljulienne ook heel even toe, zodat het beetgaar wordt. Snipper de ui en pers de knoflook. Fruit deze in wat kokosolie. Stamp de groenten door elkaar, inclusief de knolselderij. Roer de gefruite ui erdoor. Bak de 4 eitjes op niet te hoog vuur met de deksel op de pan tot de dooier net begint te stollen en serveer de eitjes bij de stamppot.

Ingrediënten

VOOR 2 PERSONEN

  • 4 eieren
  • 125 gr rucola
  • 125 gr worteljulienne
  • 250 gr broccoli
  • 1 flinke knolselderij
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • Keltisch zeezout

Print

Makkelijk bij het koken