Eetgeluk-membership_recepten_mei-2020_kokosnoot-truffel

Bereiding

VOORBEREIDING 25 MINUTEN - BEREIDING 2 UUR

Hak de kokosrasp en macadamianoten in een keukenmachine totdat ze fijngehakt zijn. Bewaar 6 eetlepels op een bordje en zet even apart. Voeg de kokosolie, honing en vanille toe in de keukenmachine en laat deze nogmaals draaien tot het één massa is. Neem het mengsel uit de keukenmachine en draai er 15-20 balletjes van. Rol ze ook nog even door het kokos/-macadamia mengsel dat je apart gezet hebt. Laat ze even opstijven in de koelkast. Bewaar ze afgedekt in de koelkast.

Ingrediënten

VOOR 15-20 STUKS

  • 200 gram kokosrasp + extra om doorheen te rollen
  • 100 gram macadamianoten
  • 2 el kokosolie
  • 2 el rauwe honing of rijststroop *
  • 1 tl vanillepoeder, van een vanillepeul

Print

Makkelijk bij het koken