EU-member_recepten_augustus_kokosnoedels-met-limoen

Bereiding

VOORBEREIDING 10 MINUTEN - BEREIDING 15 MINUTEN

Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking.

Verhit de olie in een ruime pan en bak hierin de ui zacht. Voeg de kip toe, gevolgd door de gesneden groenten. Bak ze een beetje zacht.

Voeg alle overige ingrediënten toe, laat nog kort pruttelen/ bakken op laag vuur en serveer met de noedels.

Ingrediënten

VOOR 2 PERSONEN

  • 175 gram rijstnoedels of boekweitnoedels*
  • 1 ui, gesnipperd
  • Kokosolie of roomboter om in te bakken
  • 2 tl citroensap
  • 2 el tomatenpuree
  • Flinke scheut tamarisaus
  • Zout en peper naar smaak
  • 2 kipdijfilets (in stukjes)
  • 1 prei (in ringen)
  • 1 geraspte wortel
  • 1 paprika (in stukjes)
  • 150 gram taugé
  • 100 ml kokosmelk
  • 3 el limoensap
  • 1 tl korianderpoeder
  • 1 komkommer in plakjes om erbij te serveren

Print

Makkelijk bij het koken