de-gelukkige-eter_EU_recepten_april-2019_kip-met-groenten

Bereiding

VOORBEREIDING 5 MINUTEN - BEREIDING 20 MINUTEN

Snij de groenten in stukjes. Stoof de groenten samen in een halve el kokosvet in ca 15 minuten zacht. Kruid naar keuze, bijvoorbeeld met basilicum, oregano en tijm. Bak de kipfilet gaar in een halve el kokosvet en kruid deze ook naar keuze.

Maak een salade van rauwe spinazieblaadjes, alfalfa en rode bietenscheutjes. Serveer het bord met de gestoofde groenten, de gebakken kipfilet en de salade en strooi er de sesamzaadjes over.

Ingrediënten

VOOR 1 PERSOON

  • 125 gr kipfilet
  • 150 gr groentemix van zoete aardappel, broccoli, tomaat, champignons
  • 1 el kokosvet
  • Kruiden naar keuze
  • Keltisch zeezout
  • Zwarte peper

Voor de salade

  • Verse spinazieblaadjes
  • Rode bieten scheutjes
  • Alfalfa
  • ½ el sesamzaadjes

 

Print

Makkelijk bij het koken