eetgeluk-membership_recepten_augustus-2020_heksenkaas

Bereiding

VOORBEREIDING 15 MINUTEN - BEREIDING 5 MINUTEN

Meng alle ingrediënten behalve de roomkaas en mayonaise door elkaar. Prak vervolgens de roomkaas en meng deze goed met de mayonaise. Voeg vervolgens alle ingrediënten samen. Alles goed mengen en klaar!

Tip: wil je geen stukjes in de heksenkaas, zet dan even de staafmixer in de ingrediënten voor je de roomkaas en mayonaise erdoor mengt.

Ingrediënten

VOOR 2-3 PORTIES

  • 1 pakje roomkaas
  • 2 handen keukenkruiden, fijngesneden
  • 1 lente-uitje, gesnipperd
  • 1 sjalotje, gesnipperd (rood uitje kan ook, samen ongeveer 1/5 van het gewicht van de roomkaas)
  • Paar teentjes gepofte knoflook (maakt het geheel wat zoeter en nootachtiger dan bij gebruik van verse knoflook)
  • Paar takjes verse peterselie, fijngehakt
  • Klein beetje scherpe mosterd
  • Peper en zout uit de molen
  • 1-2 el Ton's Belgische mayo (om ’m iets smeuïger te maken)

Print

Makkelijk bij het koken