de-gelukkige-eter_EU_recepten_mei-2019_grasshopper

Bereiding

VOORBEREIDING 5 MINUTEN - BEREIDING 5 MINUTEN

Breng het water aan de kook in een steelpannetje. Haal de pan van het vuur zodra het kookt en roer de honing er doorheen. Laat de munttakjes erin trekken en laat dit 10 minuten staan. Verwijder de takjes munt. Doe alle ingrediënten in een blender en blend goed.

Bewaar in de koelkast en serveer koud. Lekker met een ijsklontje

Tip: voeg voor de groene kleur een snufje spiruline, tarwegras of chlorella toe. Pas wel op, een klein snufje is voldoende. Je wilt niet dat je cocktail naar de poeder smaakt 🙂

Ingrediënten

VOOR 3-4 GLAZEN

  • 300 ml water
  • 6 takjes verse munt
  • 3 el koudgeslagen honing*
  • 250 ml amandelroom
  • 2 el amandelpasta
  • 50 gram cacaoboter, gesmolten
  • 200 ml kokosmelk

Print

Makkelijk bij het koken