2019-01 Goulashsoep met pastinaak

Bereiding

VOORBEREIDING 15 MINUTEN - BEREIDING 2 UUR

Bak het vlees aan in de pan, samen met de ui en de knoflook. Voeg vervolgens de paprika, pastinaak, paprikapoeder en het blikje tomatenpuree erbij. Roer dit even goed door. Voeg vervolgens 1 liter bouillon (of het bouillonpoeder en 1 liter water) en de laurierblaadjes toe en laat 2 uur sudderen.

Ingrediënten

VOOR 4-6 PORTIES

  • 300 g. runderpoulet
  • 1 grote ui, gesnipperd
  • 3 rode paprika´s in repen
  • 2 tenen knoflook fijngesneden
  • 1 pastinaak in blokjes
  • 1 el. Paprikapoeder
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 l. groentebouillon of 1 el. Bouillonpoeder
  • 2 laurierblaadjes
  • Peper en Keltisch zeezout naar smaak

Print

Makkelijk bij het koken