EU-member_recepten_juli_garnalenpasta

Bereiding

VOORBEREIDING 15 MINUTEN - BEREIDING 10 MINUTEN

Breng water aan de kook en kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Snijd ondertussen de courgettes in kleine plakjes, eventueel gehalveerd. Giet de pasta af. Roer de olijfolie, courgettes, tomaten door de pasta en laat dit garen op zacht vuur, met deksel op de pan. Roer regelmatig. Voeg de garnalen, crème fraiche, basilicum, knoflookpoeder, zout en peper toe en serveer met wat sla.

*Je maakt dit recept geschikt voor de suikervrije fase door de pasta te vervangen door quinoa

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN

  • 325 gram volkoren speltpasta schelpjes of glutenvrij
  • 2 el olijfolie
  • 2 courgettes
  • 2 blikjes gehakte tomaten (a 400 gram)
  • 200 gram garnalen
  • 4 el crème fraiche
  • Paar takjes basilicum of 1 tl gedroogde basilicum
  • 1 tl knoflookpoeder
  • Zout en peper naar smaak
  • Om erbij te serveren: sla

Print

Makkelijk bij het koken