de-gelukkige-eter_EU_recepten_mei-2019_frambozen-brownie

Bereiding

VOORBEREIDING 15 MINUTEN - BEREIDING 30 MINUTEN

Verwarm de oven voor op 175 °C en doe een vel bakpapier in een ovenschaal (afmeting van ongeveer 26 x 18 cm). Smelt de kokosolie au bain-marie of in een pannetje op heel laag vuur. Doe dan alles (behalve de frambozen) in een grote kom en gebruik een handmixer om alles tot een mooie egale romige massa te mengen.

Giet het beslag in de ovenschaal en verdeel de bevroren frambozenstukjes er overheen. Zet het in de oven voor ongeveer 25 tot 30 minuten. Laat de brownie heel goed afkoelen en snijd in stukken.

Ingrediënten

VOOR 6-8 STUKKEN

  • 4 eieren
  • 120 gram cacaopoeder
  • 150 gram dadels* geweekt
  • 75 gram gesmolten kokosolie
  • 2 tl. Vanille extract (of merg van 2 vanillestokjes)
  • Snufje Keltische zeezout
  • Een handje bevroren frambozen in stukjes

Print

Makkelijk bij het koken