EU_recepten_maart-2020_forelpakketje

Bereiding

VOORBEREIDING 5 MINUTEN - BEREIDING 25 MINUTEN

Leg iedere forel op een vel bakpapier. Stop in de forel een paar takjes verse kruiden samen met een paar schijfjes limoen. Vouw het pakketje dicht en gaar het ongeveer een half uur in een voorverwarmde oven op 180 graden.

Roerbak 5 minuten voordat de forel gaar is even heel kort spinazie samen met een fijngesneden uitje, de gehalveerde cherrytomaatjes en een teentje knoflook in de pan. Serveer samen met de forel.

Ingrediënten

VOOR 4 PERSONEN

  • 4 forellen
  • Takjes verse kruiden (rozemarijn, dille, peterselie)
  • 1 limoen in schijfjes
  • 1 zak gewassen spinazie
  • 1 rode ui, fijngesneden
  • 10 cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • Bakpapier

Print

Makkelijk bij het koken