Live coaching van Carola

Leef de beste versie van jezelf!

Twee keer per maand verzorgt Carola een live groepscoaching call. Hierin kun je worden gecoacht door haar persoonlijk bij het managen van je brein in alles waar je op dit moment tegenaan loopt.

De basis voor de coach calls is het zelfcoachmodel. Dus als je gecoacht wilt worden, zorg dan dat je de theorie rondom het zelfcoachmodel hebt bestudeerd (of lees het nog even door). Ben je net begonnen met de introductiecursus, kijk dan eerst een paar keer met ons mee tijdens de groepscoaching.

In de agenda vind je alle datums van de live coach calls van deze maand.

Bereik sneller resultaten

Met live coaching kun je enorme stappen maken in het begrijpen hoe je brein werkt en in het leren hoe je jezelf kunt coachen in lastige situaties. Bovendien heb je direct toegang tot Carola en kun je leren van de anderen die gecoacht worden. Het is dus een unieke kans om snel te leren en nog dichter bij jezelf te komen.

Hoe werkt het?

De live coaching vindt plaats via Zoom en duurt max 10 minuten pp en max een uur in totaal. Dit betekent dat er per live coachsessie maximaal 4-5 personen aan bod komen. Een paar dagen voor de call ontvang je een mail met een aanmeldlink voor Zoom. Via deze link kun je op het aanvangstijdstip van de call gelijk inloggen. Je hoeft je dus niet van tevoren aan te melden.

Wanneer je inlogt in de call kom je net als bij een webinar in de uitzending. Niemand kan je zien, maar er is wel een chatbox. Carola kiest dan steeds iemand die in de uitzending komt (je dient je aan te melden voor coaching via de link onderaan deze pagina). Die persoon wordt dan live in de uitzending gecoacht (max. 10 minuten pp). Wanneer je wordt uitgekozen, kom je online en kan de rest van de groep meekijken.

Je gaat enorm veel leren tijdens jouw eigen coaching, maar ook van anderen die gecoacht worden. Veel mensen hebben namelijk dezelfde thema’s en door te zien hoe anderen worden gecoacht, kun je dat heel fijn spiegelen naar jezelf.

Installeer Zoom op je PC, tablet of telefoon

Alle live coach calls worden gegeven via Zoom. Om deel te kunnen nemen aan de call is het daarom belangrijk dat je éénmalig vooraf (doe dit minimaal een dag van tevoren) Zoom installeert op je PC, tablet of telefoon. En alvast een keertje oefent.

Danny heeft twee instructievideo's opgenomen waarin hij je uitlegt hoe je dat kunt doen. Kijk deze dus alvast ter voorbereiding op de call.

Wanneer je gecoacht wilt worden tijdens de call

Wanneer je gecoacht wilt worden tijdens de call kun je daarvoor onderstaand vragenformulier invullen. Doe dit uiterlijk een dag voor de call. Je ontvangt dan zo snel mogelijk bericht of je live coaching krijgt tijdens de call. In dat geval is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat je:

    • Een goed werkende internetverbinding hebt
    • Een goed werkende camera hebt op je pc, tablet of telefoon
    • Een goed werkende microfoon hebt op je pc, tablet of telefoon
    • In een rustige en lichte ruimte bent (of voldoende verlichting hebt)

Wanneer je de live coach call bijwoont

Plan de tijd in waarop de call wordt gegeven en hou deze tijd vrij voor jezelf. De hele dag draait het waarschijnlijk om alles en iedereen, maar deze tijd is echt voor jou. Des te geconcentreerder je aanwezig bent en ook meedoet (zelfs als je niet gecoacht wordt), des te meer ga je eruit halen voor jezelf.

Zorg dat je pen en papier bij de hand hebt zodat je aantekeningen kunt maken terwijl anderen gecoacht worden. Spiegel dit aan de dingen die bij jou lopen op dit moment en kijk hoe je de coaching van die ander daarop kunt toepassen. En: ga waarnemen hoe het proces verloopt bij anderen.

Deze coach call wordt opgenomen en is terug te kijken in de ledensite. Luister en kijk de call gerust meerdere keren zodat je echt gaat begrijpen hoe het werkt.

Geef je hier op voor live coaching tijdens de call

Aanmelden Live Coaching Call

Stap 1 van 5