carola-van-bemmelen_eu_engels-ontbijt

Bereiding

VOORBEREIDING 5 MINUTEN - BEREIDING 15 MINUTEN

Verwarm de witte bonen in een pannetje. Bak intussen de bacon knapperig in een koekenpan. Halveer de tomaatjes en doe ze bij de bacon in de pan.

Doe in een andere koekenpan de roomboter en breek de eieren erin. Roer nu zachtjes steeds het ei los van de bodem, zodat je roerei krijgt. Voeg de peper en zout toe aan het roerei. Laat het roerei nét niet gaar worden, want het gaart na in de pan en dan wordt het te droog.

Serveer de bonen, tomaatjes, bacon en het roerei samen op een bord.

Ingrediënten

VOOR 1 PERSOON

  • 50 gr witte bonen
  • 6 cherry tomaatjes
  • 2 plakken bacon
  • 2 eieren
  • 1 el roomboter
  • peper
  • snuf Keltisch zeezout

Print

Makkelijk bij het koken