Masterclass

Zelfsabotage

Je kent het vast wel. Je bent goed bezig. Je behaalt resultaten. Maar ineens, alsof het niets is, wil het niet meer. En voordat je het weet ben je weer terug bij af. Vervolgens begint het hele verhaal weer opnieuw. Eindeloos. Om gek van te worden.

Wat hier gebeurt is zelfsabotage. En, net als alles wat je doet in je leven, is ook zelfsabotage een gewoonte. Meer niet. Het is iets dat je jarenlang hebt geoefend. Het is een patroon waarin bepaalde gedachten zorgen voor bepaalde gevoelens. Waardoor je jezelf gaat saboteren. En waarschijnlijk ben je er heel goed in geworden.

Het ligt niet aan jou. Het ligt aan hoe je brein functioneert. Wat dus heel belangrijk is, is dat je niet langer jezelf veroordeelt voor jouw zelfsabotage gedrag. Maar dat je ervan gaat leren.

In deze Masterclass ga je leren hoe je dat kunt doen. Je gaat begrijpen wat de diepere processen zijn je brein die ervoor zorgen dat je jezelf keer op keer saboteert. En je krijgt een heel krachtige oefening om jouw zelfsabotage te keren.

Veel plezier!

Cursus informatie

Cursus Instructeur

Carola van Bemmelen. Carola van Bemmelen. Auteur