Veelgestelde vragen

Hoe verander ik mijn wachtwoord?

Je kunt jouw wachtwoord en je andere profielgegevens veranderen door rechtsboven te klikken op het contact en daar te kiezen voor jouw account. Je komt dan op een pagina met jouw gegevens. Hier kun je de aanpassingen doorvoeren en opslaan. Dit is de rechtstreekse link naar deze pagina.

Hoe kan ik pagina's printen?

Onderaan de meeste pagina's vind je een speciale printbutton waarmee je pagina's kunt printen of kunt opslaan als PDF. Wanneer je deze button niet ziet of wanneer deze button niet werkt, kun je ook de pagina van jouw keuze printen door naar de desbetreffende pagina te gaan en daar tegelijkertijd te drukken op: <CTRL - P>. Jouw computer zal dan automatisch gaan printen.

Kan ik de video's ook downloaden?

Nee, de video´s kunnen niet gedownload worden. Wel kun je per masterclass de manual met het lesmateriaal downloaden als PDF en opslaan op je computer.

Waar staat de replay van het Q&A webinar?

Je vindt de replay van het Q&A webinar van deze maand bij de masterclass van deze maand. Binnen drie werkdagen staat ie erop!

Ik heb geen mail gehad over het webinar/ live coaching

Als je geen mail met uitnodiging hebt ontvangen voor een van de Q&A webinars of voor de live coach call, check dan even of de mail niet in je spam of reclamebox terecht is gekomen. Via de agenda kun je je ook altijd aanmelden voor het Q&A webinar over de masterclass van deze maand. Ook vind je daar de toegangslink naar de live coach sessies.

Staat jouw vraag er niet bij?

Stel hem dan hieronder. Je ontvangt van ons binnen drie werkdagen een reactie.