Jouw mail is verzonden!

EU Introductie evaluatievragen tegeltje

Wanneer je een vraag hebt gesteld...

We streven ernaar om je binnen drie werkdagen te beantwoorden. Soms gebeurt het dat jouw vraag ergens blijft 'hangen' in het systeem. Mocht je na een week nog geen reactie hebben ontvangen, mail dan vooral nog een keertje naar support@de-gelukkige-eter.nl 

EU Contact ik wll livecoaching

Wanneer je je hebt opgegeven voor live coaching

Je ontvangt een aantal uren voor de live coach sessie bericht en instructies als je tijdens de live coach sessie gecoacht gaat worden door Carola.

EU contact-vooraf aanmelden tegeltje

Wanneer je een vraag hebt voor het Q&A webinar

Tijdens het Q&A webinar komen eerst de vragen aan bod over de Masterclass van de huidige maand. Mocht er nog tijd over zijn, dan beantwoordt Carola de overige vragen. Wanneer jouw vraag niet aan bod is gekomen, ontvang je via de mail een antwoord.

EU ik heb een vraag introductiecursus afgerond

Wanneer je de Eetgeluk Introductiecursus hebt afgerond

Welldone! Jouw evaluatie is verzonden naar Carola en zij komt er binnenkort zeker bij je op terug. Wanneer je jouw evaluatievragen hebt ingestuurd worden automatisch de Masterclasses vrijgeschakeld, dus neus vooral lekker rond en ga snel verder met jouw eetgeluk avontuur!

EU Basics tegel voedingstabellen

Wanneer je een recept hebt ingestuurd

Jouw recept zal eerst getest en beoordeeld worden voordat we het plaatsen bij de recepten.

EU Basics suikerdetox tegeltje

Wanneer je je hebt opgegeven voor de suikerdetox

Jouw gegevens worden erbij gezet op de deelnemerslijst. Je ontvangt een dag voor de start van de suikerdetox bericht in je mailbox!