carola-van-bemmelen_EU_chocolate-chip-speculaasjes

Bereiding

VOORBEREIDING 20 MIN - BEREIDING 20 MIN

Verwarm de oven voor op 190 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Meng het speltmeel met de kokosbloesemsuiker, boter, kruiden, bakpoeder en melk. Kneed de chocolade er doorheen. Vorm koekjes van het deeg en leg ze op de bakplaat. Zet de koekjes 12-15 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn. Laat ze even goed afkoelen. Serveer ze of bewaar ze luchtdicht.

Ingrediënten

VOOR 10 - 15 STUKS

  • 200 gram speltmeel*
  • 80 gram kokosbloesemsuiker *
  • 100 gram roomboter of kokosolie, gesmolten
  • 2 tl speculaaskruiden
  • 3 el (plantaardige) melk
  • 1 tl wijnsteenbakpoeder
  • 80 gram pure chocolade (bijvoorbeeld Vivani 92% pure chocolade), fijngehakt *

Print

Makkelijk bij het koken