EU_recepten_september_2019_chocolade-hazelnoot-pannenkoekjes

Bereiding

VOORBEREIDING 5 MINUTEN - BEREIDING 5 MINUTEN

Kluts het ei los in een kom. Meng daar de kokosmelk, boekweitmeel en kaneel doorheen. Verhit olie in een goede koekenpan. Bak hierin de pannenkoeken. Verdeel de hazelnootpasta over het midden van de pannenkoek. Bestrooi deze met cacao nibs of stukjes pure chocolade*.

Ingrediënten

VOOR 1 PERSOON

  • 75 gram boekweitmeel
  • 1 ei
  • 250 ml kokosmelk
  • 1 tl kaneel
  • Kokosolie of roomboter om in te bakken
  • 4 el hazelnootpasta (dit is een pasta van gemalen hazelnoten. Deze kun je ook zelf maken door de noten te malen met een goede keukenmachine plus een beetje kokosolie)
  • Cacao nibs of een stukje pure chocolade*

Print

Makkelijk bij het koken