EU_recepten_oktober-2019_cheesecake-pudding

Bereiding

1 NACHT + VOORBEREIDING 10 MINUTEN - BEREIDING 2 UUR

Doe alle ingrediënten voor de pudding in de keukenmachine en laat deze draaien tot het een romige massa is. Doe het in de puddingvormpjes en laat de pudding opstijven in de koelkast (eventueel kun je de vriezer een handje laten helpen).

Voor de saus doe je de ingrediënten in een steelpannetje. Verwarm op laag vuur tot de suiker oplost. Laat de saus volledig afkoelen en serveer bij de pudding.

Ingrediënten

VOOR 6 PORTIES

  • 250 g cashewnoten, een nacht geweekt in water
  • 75 g gesmolten kokosolie
  • sap van 1 citroen
  • 100 g rauwe honing of rijststroop*
  • 100 ml amandelmelk
  • 1 tl vanillepoeder
  • 6 kleine puddingvormpjes

Voor de saus:

  • 2 el rauwe honing of rijststroop*
  • 100 ml kokosroom
  • 1 tl vanillepoeder, van een vanillestokje

Print

Makkelijk bij het koken