eetgeluk-universiteit_recepten_champignonsoep_1100x400

Bereiding

VOORBEREIDING 5 MINUTEN - BEREIDING 25 MINUTEN

Snipper de ui en pers de knoflook uit. Fruit de ui en de knoflook aan in de soeppan. Als deze glazig zijn bak je de champignons (in plakjes) even mee. Bestrooi dit met wat paprikapoeder. Blus het dan af met de kokosmelk en de haverroom. Voeg de bouillon toe. Meng de twee eetlepels arrowroot met wat water en maak er een papje van. Breng de soep aan de kook en roer het papje er rustig door. Breng de soep op smaak met Keltisch zeezout.

Ingrediënten

VOOR 4 KOMMEN

  • 500 ml kippenbouillon
  • 1 pakje haverroom
  • 150 ml kokosmelk
  • 1 klein uitje
  • 1 teentje knoflook
  • Snufje paprikapoeder
  • 2 el arrowroot
  • 1 doosje champignons
  • Keltisch zeezout naar smaak

Print

Makkelijk bij het koken