EU_recepten_maart-2020_caribische-ananassalade

Bereiding

VOORBEREIDING 15 MINUTEN - BEREIDING 5 MINUTEN

Verwijder de harde kern van een ½ ananas. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd de bietjes doormidden en vervolgens in dunne plakjes. Maak de sla aan met de dressing en breng op smaak met zout en peper. Meng met de ananas en bietjes. Bak de cashewnoten heel kort in een droge koekenpan tot ze bruin worden en doe ze over de salade. Verkruimel hier de geitenkaas overheen. Serveer direct. Lekker met quinoa of rijst.

Ingrediënten

VOOR 3-4 PERSONEN

Salade

  • 1/2 ananas
  • 1 zakje gemengde salade
  • 2 gekookte rode bietjes
  • Handje cashewnoten
  • 200 g geitenkaas
  • Optioneel: quinoa of rijst

Dressing

  • 3 el olijfolie
  • 1 limoen (uitgeperst, het sap)
  • 25 g fijngesneden bieslook

Print

Makkelijk bij het koken