EU_recepten_oktober-2019_blauwe-bessen-appeltaartjes

Bereiding

VOORBEREIDING 15 MINUTEN - BEREIDING 15 MINUTEN

Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng voor de bodem de dadels, het amandelmeel en het zout in een keukenmachine tot een deeg. Bekleed de vormpjes met bakpapier. Verdeel het dadel-amandelmeelmengsel over de vormpjes en druk de bodem goed aan. Smelt in een pannetje de kokosolie. Schil de appel en snijd deze in kleine stukjes. Meng alle ingrediënten voor de vulling in een kom. Verdeel het mengsel over de vormpjes en zet de taartjes 15 minuten in de oven.

Ingrediënten

VOOR 4 KLEINE TAARTJES

Voor de bodem:

  • 125 g dadels*
  • 50 g amandelmeel
  • Snufje zout

Voor de vulling:

  • 2 el kokosolie
  • 1 appel
  • 1 tl kaneel
  • 50 g rozijnen (in water geweld)*
  • 50 g amandelmeel
  • 100 g blauwe bessen
  • 4 el water

Print

Makkelijk bij het koken