Brood – Zongedroogd tomatenbrood

EU_recepten_maart-2020_zongedroogd-tomatenbrood

Bereiding

VOORBEREIDING 15 MINUTEN - BEREIDING 25 MINUTEN

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Vet een cakeblik in en bekleed deze met bakpapier. Meng alle ingrediënten goed door elkaar, eventueel met een mixer of blender zodat het lekker luchtig wordt. Giet het beslag in de cakevorm. Zet het 25 minuten in de oven.Laat het afkoelen en bewaar in de koelkast. Serveer met een laag roomboter.

Ingrediënten

VOOR 1 KLEIN CAKEBLIK

  • 200 g amandelmeel
  • 50 g kokosmeel
  • 4 Eieren
  • 100 ml kokosmelk of amandelmelk
  • 1 el chiazaad geweekt in 4 el water (15 minuten)
  • 1 tl bakpoeder
  • Snuf Keltisch zeezout
  • 50 gram gehakte zongedroogde tomaatjes
  • Roomboter om te serveren