Pasta – Verdure Felicita Verde

EU-recepten_juni-2019_verdure-felicita-verde

Bereiding

VOORBEREIDING 10 MINUTEN - BEREIDING 15 MINUTEN

Maak de groenten schoon. Stoom ze in 10 min gaar. Snijd de kipfilet in stukjes en bak deze in kokosolie met 1 teen knoflook en 1 el Italiaanse kruiden. Doe de gestoomde groenten samen met de basilicum, knoflook, peper en zout in de blender tot het een mooie gladde pesto is. Schep de groenten met pesto en de kipfilet op een bord en serveer met boekweitpasta.

Tip: erg lekker om er nog geroosterde pitten overheen te strooien!

Ingrediënten

VOOR  2 PERSONEN

  • 250 gr kipfilet
  • 200 gr sperziebonen
  • 100 gr courgette
  • 100 gr broccoli
  • 2 handjes basilicum
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • Peper en zout naar smaak
  • Boekweitpasta voor 2 personen
  • 1 el kokosolie om te bakken