Soep – Tomaat-Broccolisoep

carola-van-bemmelen_EU_tomaten-broccolisoep

Bereiding

VOORBEREIDING 10 MIN - BEREIDING 30 MIN

Doe de olijfolie of kokosvet in de pan en bak daarin de ui en knoflook glazig. Doe vervolgens de pomodori erbij in de pan en leng aan met voldoende water tot je een lekkere dikke cremige soep hebt. Breng op zacht vuur aan de kook en voeg de broccoliroosjes toe. Laat een half uurtje zacht doorkoken. Breng op smaak met peper en zout.

Voeg bij het serveren de Parmezaanse kaas toe op je bord.

Ingrediënten

VOOR 4 PORTIES

  • 2 flessen biologische tomaten pomodori
  • 1 kleine stronk broccoli in kleine roosjes
  • 1 rode ui gesnipperd
  • 2 tenen knoflook gesnipperd
  • Olijfolie of kokosvet
  • Beetje Parmezaanse kaas
  • Zout en peper naar smaak